Sterk Denkwerk

Aanmeldingsformulier

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek

 

Een goede training past zich aan jouw leerbehoeften aan
Daarom plan ik graag eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Stuur mij daarvoor onderstaand aanmeldformulier toe.

Het invullen van dit aanmeldformulier verplicht je nog tot niets
Het stelt mij in de gelegenheid mij voor te kunnen bereiden op onze kennismaking en om contact met je op te kunnen nemen voor het inplannen van het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op wat er speelt en waar jij aan wilt werken. Er vindt dan eigenlijk al een sessie plaats. Aan de hand van ons gesprek stel ik een kort trainingsplan voor je op waarin staat tegen welke problemen je aan loopt, hoe groot de last is die je hiervan hebt en wat je wit bereiken met de training. Dit trainingsplan kun je op je gemak doornemen om vervolgens te beslissen of je de training wilt voortzetten. In dat geval ontvang je een factuur om de training te betalen, waarna wij van start kunnen met de volgende sessie.

De training is individueel en altijd praktisch gericht
Wekelijks voeren wij een gesprek waarin we bespreken wat de vorderingen zijn en waar je nog tegenaan loopt. Je ontvangt daarvoor praktische tools en tips. Deze bespreken en oefenen we, waarna jij ze vervolgens zelf oppakt. Het meeste werk gebeurt namelijk na de training. Het is dan ook belangrijk dat je het geleerde toe gaat passen in de praktijk: op de werkvloer en in je privé leven. Uiteraard laat ik je in deze belangrijke fase niet in de steek. Naast ons wekelijkse contact, heb je namelijk ook de mogelijkheid om contact met mij op te nemen per mail of WhatsApp. Gedurende de training kun je namelijk altijd bij mij terecht voor allerlei vragen.

Hoe wil je de training volgen?

Powered by WordPress Popup